Mentenanta climatizare , completare freon 400 Lei

Revizie pentru orice tip de aer conditionat

Intretinere regulata , curatare si completare cu freon 400 lei

Intretinerea aparatelor de aer conditionat presupune revizia periodica a acestora in vederea detectarii problemelor aparute si rezolvarii acestora din timp, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa cheltuiti apoi sume mari pentru repararea lor.

Este intotdeauna mai usor sa pastrati aparatul de aer conditionat in buna stare decat sa il diagnosticati si reparati mai tarziu cand ceva nu functioneaza bine. Va recomandam sa consultati tehnicienii nostri si sa programati lucrari de intretinere preventiva la intervale regulate. Daca echipamentul dvs. de incalzire si racire nu functioneaza in mod adecvat, contactati-ne pentru o intrevedere si vom avea grija sa va readucem sistemul la o stare normala de functionare.

Inlocuirea sau curatarea filtrelor de aer conditionat este o sarcina de intretinere critica . Filtrele, bobinele si aripioarele aparatului de aer conditionat necesita o intretinere regulata pentru ca unitatea sa functioneze eficient si eficient pe parcursul anilor . Neglijarea intretinerii necesare asigura o scadere constanta a performantelor aerului conditionat, in timp ce consumul de energie creste in mod constant.

Filtre de aer conditionat

Cea mai importanta sarcina de intretinere care va asigura eficienta aparatului de aer conditionat este Inlocuirea sau curatarea in mod obisnuit a filtrelor. Filtrele infundate, murdare blocheaza fluxul de aer normal si reduc semnificativ eficienta sistemului. in cazul blocarii fluxului de aer obisnuit este afectata capacitatea de absorbtie . Inlocuirea unui filtru murdar si infundat cu unul curat poate reduce consumul de energie al aparatului de aer conditionat cu 5% pana la 15%.

Pregatirea aparatului de climatizare pentru vremea calduroasa implica si costurile reviziei . Intra anual in " Programul pentru Revizie " .

Angajarea unui profesionist . Cand aparatul de aer conditionat necesita mai mult decat o intretinere obisnuita, angajati un tehnician de service profesionist. Un tehnician bine pregatit va gasi si remedia problemele sistemului de aer conditionat.

 • Verificare Freon
  Se verifica cantitatea corecta de agent frigorific , verificarea presiunilor de functionare
 • Verificarea unitatii interioare
  Starea bateriei – condensatorului functie de model tip aparate aer conditionat/inverter;
 • Verificarea ventilatoarelor
  Eventuale jocuri in lagarele/bucsile ventilatoarelor.
 • Eficacitatea siguranÅ£elor de protecÅ£ie si a consolelor;
  Verificarea siguranţelor de protecţie , verificarea cablurilor electrice si a tevilor , verificarea consolelor - suportilor unitatii exterioare
 • Completare Freon
  Se completeaza cantitatea de agent frigorific si se asigura presiunea de functionare
 • Mentenanta sistemelor de aer conditionat prelungeste durata de exploatare a acestora si diminueaza riscul unor defectiuni tehnice. Pe langa aceast aspect, un alt motiv important pentru care este imperativ necesara mentenanta este igienizarea fltrelor de aer. Acestea datorita umiditatii si intunericului sunt un mediu propice pentru dezvoltarea multor bacterii. Daca filtrele nu sunt curatate si igienizate periodic voi consitui un habitat excelent pentru diferite micro-organisme pe care le vor distribui o data cu aerul ventilat.

Telefon : 0785125305
9:00 - 17:00 Luni-Sam
Programeaza-te
Ai intrebari ?

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes!

Oops ..s-a intamplat ceva, incercati sa refaceti si sa trimiteti din nou formularul.

x
Site-ul nostru utilizeaza cookie-uri pentru a-ti imbunatati experienta si pentru a-ti afisa continut si anunturi relevante atunci cand navighezi pe web. Continua sa navighezi pe site sau alege sa accepti daca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informatii . Sunt de acord