Despre societatea noastra

About Us

Mai mult de 9 ani de experienta in climatizare

Suntem o societate ce ocupa o pozi┼úie frunta┼ča in instalarea ,comercializarea ┼či intre┼úinerea aparatelor de aer conditionat . Oferim pre┼úuri imbatabile, combinate cu servicii de cea mai buna calitate tuturor clien┼úilor no┼čtri. Suntem, de asemenea, singura societate care ofera o garan┼úie pentru fiecare dintre instala┼úiile noastre.

Avem oricand o echipa disponibila pentru service - montaj aer conditionat Bucure┼čti -Ilfov. Interven┼úii service - montaj in maxim 12 / 24 h. Suna┼úi echipa noastra de exper┼úi prieteno┼či acum!

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a asigura proiectarea, instalarea ┼či service-ul de calitate pentru echipamentele de incalzire, ventila┼úie ┼či aer conditionat (HVAC) atat pe pie┼úele reziden┼úiale, cat ┼či pe cele comerciale u┼čoare.

Viziunea noastra

Vom fi recunoscuti ca cea mai profesionala echipa de service aer conditionat , oferind in acelasi timp servicii si instalari fiabile. De asemenea, gasirea de metode si proceduri mai eficiente .

Doriti un cost estimativ pentru instalarea aerului condiţionat ?

Contactati-ne

Valorile noastre

Consultan┼úa in ceea ce prive┼čte alegerea aparatului de aer conditionat in func┼úie de spa┼úiul ce urmeaza a fi utilat ┼či de nevoile ┼či posibilita┼úile dumneavoastra

About Us
  • Orientarea catre client: Noi servim clientii cum ne-ar placea sa fim tratati . Apreciem feedbackul si il folosim pentru a ne imbunatati activitatea.
  • Orientare Eco: Alegem cu atentie cele mai bune produse de curatare , igienizare pentru aparatul de aer conditionat , care dau rezultate uimitoare.
  • Garan┼úie 6 luni pentru orice interven┼úie service : Ne asumam intotdeauna responsabilitatea pentru munca noastra. Daca aveti probleme cu serviciile noastre de climatizare, incalzire si ventilatie vom face tot ce ne sta in putinta pentru a le rezolva intr-un mod satisfacator pentru dvs. In munca noastra, utilizam doar piese acoperite de garantia fabricantului.

Istoria companiei

Furnizarea de servicii pentru sistemele de aer conditionat din locuinte si birouri de mai bine de 8 ani

Compania noastra este recunoscuta pe scara larga pentru angajamentul de a servi clientii nostri. Avem o istorie de excelenta si dedicare pentru clientii nostri, oferind servicii profesionale de instalare si service aer conditionat de inalta calitate in Bucure┼čti si Ilfov.

Asiguram service pentru orice model de aparate de aer conditionat, la punctul de lucru al societaţii noastre sau la domiciliul

Am continuat sa crestem de la an la an si acum avem echipe de ingineri in climatizare care instaleaza si repara sisteme montate peste tot in Bucure┼čti si Ilfov.
Compania de climatizare este mandra sa se afle in decada a patra de a oferi expertiza de neegalat, preturi imbatabile si servicii cu cele mai mari zambete.
Inainte de a va orienta studiul catre achizitia unui aer conditionat , echipa noastra de vanzari va va oferi o estimare foarte precisa la telefon.

De Ce Noi ?

Alegeti-ne din cauza reputatiei noastre de excelenta. Timp de mai mult de 8 ani, am castigat un nume pentru calitate si servicii pentru clienti. Clientii se bazeaza pe noi pentru servicii de igienizare , revizii si mentenante , de fiecare data cand le vizitam casele.

x
Site-ul nostru utilizeaza cookie-uri pentru a-ti imbunatati experienta si pentru a-ti afisa continut si anunturi relevante atunci cand navighezi pe web. Continua sa navighezi pe site sau alege sa accepti daca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informatii . Sunt de acord