Mutare aer conditionat

 Lucrari de demontare, montare, mutare aparate de aer conditionat.

Relocarea sau mutarea temporara a unui sistem de aer conditionat existent.

Exista o multime de motive pentru care ati putea dori sa mutati sau sa demontati de aer existent sau sa repozitionati unitatea interioara a sistemului de climatizare.

Poate ca ati cumparat niste mobilier nou si aerul conditionat necesita o repozitionare . Poate reconfigurati o camera sau, eventual, pictati sau renovati si ar fi mult mai usor daca aceasta ar fi era goala. S-ar putea sa doriti sa transferati unitatea de aer in alta camera, sau sa o vindeti sau chiar sa o dati unui prieten sau unei rude.

Tip Serviciu Putere ( Btu) Pret / Lei
Demontare PARTIALA unitate interna - externa * 9000 - 12000 btu 200 Lei
Mutare aer conditionat / Demontare si remontare 9000 - 12000 btu 950 - 1050 Lei
Remontat aer conditionat / unitate interna - externa 9000 - 12000 btu 250 Lei
Set diblu + holsurub 20 cm / polistiren 9000 - 12000 btu 50 Lei

Deplasarea unitatii de aer exterior. Nu la fel de usor ca suna !

Relocarea unei unitati A / C nu este simpla si, bineinteles, vor exista unele costuri implicate. Totul depinde de faptul daca este o miscare temporara, sa zicem pentru a zugravi peretele din spatele ei sau mutare permanenta din casa. Oricum, un lucru care trebuie avut in vedere este ca traseul frigorific nu ar trebui sa fie excesiv intins sau indoit intr-un unghi mai mare de 90 Gr ; acest lucru ar putea provoca o scurgere periculoasa a freonului .

Oferim servicii ce includ :

 • Transport
  Transportul aparatului de aer conditionat nu mai trebuie sa fie o povara pentru dvs. . Asiguram transport contracost .
 • Vidare sistem
  La reinstalarea sistemului de aer conditionat se va folosi pompa de vaccum. Prin acest proces orice impuritate care ar putea intra in traseul frigorific al aparatului de aer conditionat, va fi eliminata si in acelasi timp se va verifica pentru pierderi .
 • Estimare cost gratuit
  Consultanta gratuita cu privire la pastrarea si reamplasarea aparatului conditionat . Indrumare cu privire la masuratori si pentru locurile posibile la repozitionare .
 • Demontare fara pierderea freonului
  Acest lucru este posibil pentru a proteja mediul inconjurator, la fel de mult ca siguranta. Agentul frigorific este extrem de costisitor, in special pentru sistemele de climatizare , deci este imperios necesar ca acest lucru sa se faca bine.
 •  

  Echipa noastra RECOMANDA :

  De aceea, este foarte important sa avem grija sa apelam la un specialist cand vine vorba de demontarea vechiului sistem de aer conditionat . Specialistii sunt singurii care ne pot oferi siguranta unei demontari corecte . Exista numeroase riscuri asociate cu acest proces, intre care pierderea de freon, agentul frigorific din circuit, si defectarea componentelor cauzata de manevrarea necorespunzatoare a aparatului.

  Trebuie sa tinem cont in primul rand de pozitia unitatii interioare a aparatului nostru de racire ,intru-cat trebuie sa ofere un flux continuu in incapere. Este bine sa luam in calcul inaltimea potrivita pentru a optimiza temperatura camerei, structura peretelui pe care va fi montat, precum si pozitia in care va fi indreptat, intrucat, daca aparatul va fi indreptat direct spre locuitorii caminului tau, acesta poate cauza raceala, disconfort general sau reactii alergice din cauza prafului din filtre

  Cat priveste repozitionarea unitatii exterioare a aerului conditionat, aceasta trebuie facuta conform indicatiilor producatorului. Orice astfel de dispozitiv va fi amplasat pe un perete exterior al cladirii, langa o fereastra, pentru a facilita accesul unei persoane in cazul unei defectiuni. De asemenea, trebuie sa avem grija ca furtunul de evacuare a condensului sa fie pozitionat in permanenta cadere fata de de unitatea externa, dar si curatat si desfundat frecvent.

  Asadar daca hotarasti ca o relocare a paratului de aer conditionat este necesara si potrivita nevoilor tale. Cel mai important sfat este sa apelezi cu incredere la un profesionist care sa te indrume cu privire la acest proces dificil. Acesta se va ocupa atat de demontaj, cat si de remontarea dispozitivului de racire in siguranta, fara a-l deteriora cu recomandarea unei curatari - igienizari a sistemului de aer conditionat

Telefon : 0785.125.305
Luni-Sambata: 9:00 – 17:00
Estimarea gratuita
Ai intrebari ?

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes!

Oops ..s-a intamplat ceva, incercati sa refaceti si sa trimiteti din nou formularul.

x
Site-ul nostru utilizeaza cookie-uri pentru a-ti imbunatati experienta si pentru a-ti afisa continut si anunturi relevante atunci cand navighezi pe web. Continua sa navighezi pe site sau alege sa accepti daca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informatii . Sunt de acord