Igienizare aer conditionat - de la 200 Lei

Curatare aer conditionat

Un aparat de aer conditionat trebuie intretinut, deoarece acesta are o functie in plus pe langa cea de reglare a temperaturii . Sistemul filtreaza aerul de respirat care, din pacate, contine impuritati din cauza prafului si al nivelului mare al poluarii urbane.

Este important sa tinem la distanta potentialii alergeni care ne pot afecta serios sanatatea dar si sa profitam de buna functionare a aparatului pentru un timp indelungat.Mai stim ca aparatul de Ac-ul este si daunator mediului inconjurator din incapere din cauza bacteriei legionella.

Un aparat de aer conditionat care functioneaza doar in lunile de vara si este folosit doar pentru racirea casei ar trebui curatat o data pe an. In cazul in care aparatul functioneaza pe tot parcursul anului, pentru racirea si incalzirea spatiului, este necesara o curatare de doua ori pe an, o data la 6 luni.

Preturile noastre

Servicii de igienizare clima excelente cu pret fix. Fara taxe ascunse. Fara surprize.

Cand se curata aerul conditionat si cat de des ?

Un aparat de aer conditionat care functioneaza doar in lunile de vara si este folosit doar pentru racirea casei ar trebui curatat o data pe an.

In cazul in care aparatul functioneaza pe tot parcursul anului, pentru racirea si incalzirea spatiului, este necesara o curatare de doua ori pe an, o data la 6 luni.In cazul in care locuiesti intr-un mediu cu mult praf, intr-o zona in care se construieste mult sau intr-o zona rurala, curatarea ar trebui facuta o data la fiecare trei luni.

Pentru o mai mare eficienta va recomandam OPTIONAL - inscrierea in programul de tip " Revizie aer conditionat " , unde veti fi sunat la inceputul fiecarui an si programat pentru mentenanta ce include igienizare si verificare parametrii de functionare .

Cum se curata aparatului de aer conditionat. Ascunde milioane de bacterii!

Un aparat de aer conditionat nu rezista o viata intreaga, insa atata vreme cat este bine intretinut poate sa functioneze perfect timp de 5, pana la 15 ani. Desigur, durata de viata depinde mult de calitatea aparatului, care de cele mai multe ori se reflecta in pret.

Oprim aparatul de aer conditionat ,pentru a preveni accidentele , localizam compartimentul pentru filtre si il deschidem. Scoatem filtrul si il spalam cu apa , perie si solutie . Dupa curatare si uscare se actioneaza cu spray special.

 

Curata unitatea interioara ( unitatea din casa) - cu o laveta umeda si imbibata cu spray pentru curatarea aparatului de aer conditionat , cu un dezinfectant pentru aer conditionat sau cu un amestec de apa, otet si putin bicarbonat de sodiu .Se va curata evaporatorul cu solutie lichida , spray spuma si se va lasa in functiune 10-15 min pentru a elimita reziduurile .

Se curata tavita de prelevare a condensului , turbina de aer si celelalte componente .Vaporizatorul la randul lui este curata cu atentie si spalat cu acesta solutie pentru a indeparta cele mai adanci impuritati de praf si mucegai.Se verifica turbina daca aceasta este infundata. La final se pulverizeaza pe tot aparatul spray antibacterian si in acest fel aparatul va fi curat si igieinizat, pregatit pentru vara.

Se scurg filtrele dupa care se ataseaza la sistem . Verifica apoi admisia si refularea aerului, deoarece se poate infunda, mai ales daca nu folosesti aparatul de aer conditionat o perioada mai lunga de timp.

Aparatul trebuie sa functioneze cateva ore in zile diferite pe modul RECE , cu geamul deschis , batat pentru eliminarea impuritatilor care produc mirosul neplacut

 

De fiecare data cand curatam, vom furniza servicii care includ urmatoarele:
 • Mobilitate
  Echipa noastra de profesionisti efectueaza serviciul de curatare si igienizare aparat aer conditionat in Bucuresti si Ilfov .Experienta noastra ne permite sa curatam aere conditionate indiferent daca acestea au fost intrate in programul de curatare si "igienizare aer conditionat".In fiecare primavara sau nu au fost deparazitate niciodata
 • Sistem curat si eficient
  Aerul pe care il respiram ne poate imbolnavi grav , sanatatea si confortul depind in mare masura de calitatea aerului . Un echipament de climatizare asigura modul de utilizare , dar si dezumidificarea , prin filtrarea prafului, alergenilor si microbilor care se gasesc in mod obisnuit in aer.
 • Program de Curatare anuala
  Aerul conditionat purifica aerul in acelasi timp cat il raceste de aceea daca nu este facuta curatarea lui, putem sa ne imbolnavim foarte grav. Pretul unui serviciu de igienizari aer conditionat este mult mai mic cu ce complicatii pot aparea daca nu facem aceasta curatare. Echipa noastra de Igienizare aer conditionat va ofera servicii de curatare si deparazitare aer conditionat in raza tuturor sectoarelor din Bucuresti pe baza de programare telefonica.
 • Inlaturarea mirosurilor si distrugerea bacteriilor
  Pentru inlaturarea mirosurilor si distrugerea bacteriilor si a sporilor de mucegai, echipele noastre de interventie folosesc solutii lichide , spray si pe baza de spuma si echipamente profesionale.
Telefon : 0785.125.305
Luni-Sambata: 9:00 – 17:00
Estimarea gratuita
Ai intrebari ?

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes!

Oops ..s-a intamplat ceva, incercati sa refaceti si sa trimiteti din nou formularul.

x
Site-ul nostru utilizeaza cookie-uri pentru a-ti imbunatati experienta si pentru a-ti afisa continut si anunturi relevante atunci cand navighezi pe web. Continua sa navighezi pe site sau alege sa accepti daca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informatii . Sunt de acord